Categorii

Livrare gratuita

Valoarea comenzii minime este de 100 Ron

Garantia calitatii

Servicii personalizate pentru fiecare client

Cumparaturi sigure

Folosim cele mai bune sisteme de securitate

Plati variate

Plata online cu card, cash sau transfer bancar

Discount-uri

Discount-uri de fidelitate si produse cadou

Marturii
Sunteti foarte tari! Sunt foarte multumit de serviciile Dvs. Va multumesc! Si mama e multumita. Va doresc vanzare cat mai buna si o zi excelenta!
- Adrian M. din Bucuresti
Va multumesc foarte mult pentru modul onorabil cu care conduceti aceasta firma! Sunteti minunati!

Va doresc o zi minunata.
- Cristina H. din USA
Buna ziua, Am fost informata de livrarea comenzii la destinatie si se pare ca s-a facut in cei mai buni termeni si ca a corespuns intocmai. Apreciez promptitudinea cu care a-ti raspuns acestui angajament. Daca in continuare serviciile dumneavoastra raman de aceeasi calitate sunt sanse sa va devin clienta pentru comenzi destul de frecvente, la aceeasi adresa si in aceleasi conditii. Va multumesc,
- Gabriela Q. din Franta
Multumesc mult pentru promptitudine si seriozitate! Data viitoare, cu sigurata, voi apela tot la serviciile dvs.
Monica M.
- Monica M. din Bruxelles
Sarbatori fericite, tot ce va doriti, multumesc mult pt serviciile ireprosabile si prompte... si pt sacosa... :) ne revedem curand!

Sa auzim de bine,
- Gabriela D. din Australia
Va multumesc inca o data pentru calitatea serviciului pe care-l oferiti, pentru promptitudine si pentru o atitudine impecabila.

La multi ani !
- Violeta N. B. din Franta
Info

Contact & programTel: 031.424.84.75; 0723.388.104
Fax: 031.424.84.75
E-mail: office[at]cumparaturionline.com

Program de lucru: LUNI - VINERI
Preluari comenzi online: NON-STOP
Livrari Luni - Vineri: 10:00 - 22:00

Parteneri

Partener CumparaturiOnline.com

Termeni si conditii

Casa de comenzi CumparaturiOnline.com este un serviciu specializat de aprovizionare cu produse alimentare si nealimentare pentru persoane fizice si juridice, produse de protocol, consumabile si produse de curatenie. Prin serviciul nostru de casa de comenzi online, va oferim aprovizionare acasa si la birou, oriunde in Bucuresti, BaneasaPipera si Otopeni.

 

 Programul de lucru

Cumparaturi Online este deschis non-stop, mai putin in perioada sarbatorilor legale.
Comanda online primita si confirmata se va livra in urmatoarea zi lucratoare.
Comenzile se preiau in intervalul orar 09.00 - 20.00, iar livrarile se fac a doua zi, de luni pana vineri, in intervalul orar 10.00 - 22.00.
Comenzile online trimise in week-end vor fi livrate luni.

 

Detalii despre comanda si plata

 

Comanda minima in magazinul nostru este 100 Ron (TVA inclus).
Livrarea se face numai in Bucuresti, Baneasa, Pipera si Otopeni si este gratuita.
Plata se poate face cu numerar la livrare, transfer bancar in max. 24h (in urma semnarii unui contract comercial) dupa livrarea produselor sau electronic, prin card de debit/credit. Plata electronica este asigurata de mobilpay - procesator de plati electronice, inrolat in sistemul 3D Secure. Sunt acceptate cardurile Visa si Mastercard. Momentan nu se pot face plati prin Paypal.

 

Aprovizionare companii

Orice firma avand sediul in zonele de livrare specificate mai sus poate beneficia de aprovizionare regulata cu produse de protocol, consumabile si curatenie apeland la serviciul nostru. Se pot stabili prin contract conditii preferentiale de livrare si plata, iar livrarile sunt perfect deductibile, fiind insotite intotdeauna de factura fiscala si chitanta (dupa caz).
 

Specificatii legale

 

Societatea noastra emite facturi fiscale pentru toate comenzile emise catre persoane fizice sau juridice. In conformitate cu legislatia in vigoare, in cazul emiterii facturii fiscale catre persoane fizice, acestea au obligatia de a furniza emitentului facturii codul numeric personal (CNP). In cazul in care nu completati acest camp la crearea contului nu putem efectua livrarea, aceasta conditie nefiind respectata.


Servicii Punct SRL este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ca operator de date cu caracter personal cu numarul 3685/2007.

Disponibilitate produse

Magazinul Cumparaturionline.com nu detine marfa pe stoc, aprovizionarea se face zilnic pentru comenzile livrate in aceeasi zi.
Produsele care sunt prezentate in magazinul Cumparaturionline.com nu prezinta garantia disponibilitatii. Ne vom stradui sa furnizam produsele cerute, dar aceasta conditie nu poate fi indeplinita intotdeauna. Clientul este anuntat telefonic daca produsele din comanda nu se gasesc si i se vor oferi optiuni pentru schimb sau renuntare.

Clientii din afara tarii, care platesc electronic si astfel achita marfa inainte de a fi cumparata, sunt rugati sa ne anunte daca sunt de acord cu inlocuirea produselor sau prefera returnarea partiala a banilor pe card.

 

Verificarea anti-frauda

In cazul platii electronice prin mobilpay, daca nu ati mai folosit pana in prezent serviciile procesatorului nostru de plata,  tranzactia Dvs. va fi supusa unei verificari anti-frauda pentru a se asigura un mediu sigur de tranzactionare in mediul electronic. Prima Dvs. plata in magazin va fi supusa verificarii si confirmarii de catre procesator si aceasta presupune o intarziere in procesarea comenzii lansate catre Cumparaturionline.com. Va rugam sa permiteti un timp de 48-36h pentru verificarea platii si livrare, timp mai mare decat este in mod normal mentionat pe site. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente ce ar putea sa apara din aceasta derogare de la modul nostru curent de lucru.

Servicii Punct, compania care controleaza acest site, este inregistrata legal in Bucuresti, Romania. In consecinta, legile in vigoare din Romania guverneaza responsabilitatile, termenii si conditiile, fara sa aiba efecte la nivel de principiu sau conflict legal. Ne rezervam dreptul de a opera modificari asupra acestor responsabilitati, termeni si conditii, in orice moment, fara sa anuntam.
Servicii Punct respecta si se conformeaza Legii privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, prin care sunt reglementate asigurarea securitatii retelelor si serviciilor de comunicatii electronice, confidentialitatea comunicarilor, conservarea datelor de trafic si de localizare, facturarea detaliata, pastrarea anonimatului utilizatorului apelat, baza de date a abonatilor, precum si comunicarile nesolicitate.
Legea stabileste conditiile specifice de garantare a dreptului la protectia vietii private in privinta prelucrarii datelor cu caracter personal in sectorul comunicatiilor electronice.
De asemenea, confidentialitatea comunicarilor transmise prin intermediul retelelor publice de comunicatii electronice si a serviciilor de comunicatii electronice destinate publicului, precum si confidentialitatea datelor de trafic aferente sunt garantate.

Renuntare

Fara a limita in vreun fel mentiunile anterioare, trebuie sa admiteti ca Servicii Punct poate sa includa pagini de reclama si linkuri catre alte siteuri web si ca Servicii Punct nu are nici un fel de control asupra acestora si nu face nici un fel de reprezentare, de orice tip in legatura cu continutul sau cu gradul de adecvare al continutului acestor siteuri, iar dumneavoastra renuntati la orice plangere legata de acestea impotriva noastra in orice tara de jurisdictie. Exceptand forma care a fost clar specificata pe acest site, Servicii Punct, directorii, angajatii sau orice reprezentanti ai sai nu sunt responsabili de prejudiciile care ar putea sa decurga din sau sa apara in corelatie cu folosirea acestui site. Aceasta este o limitare clara a responsabilitatii care se aplica prejudiciilor de orice tip, inclusiv (fara exceptie) prejudicii compensatoare, directe, indirecte, care sunt o consecinta, pierderile de date, venit sau profit, pierderile sau prejudicierea proprietatilor sau pretentiile partilor terte.

Declinarea garantiilor

Compania Servicii Punct SRL isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor acestui site. Compania Servicii Punct SRL nu ofera nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale. De asemenea, Servicii Punct SRL nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.
Servicii Punct SRL isi pastreaza dreptul de a-si selecta clientii si nu ofera nici o garantie de continuitate a serviciului. Acesta poate sa inceteze oricand partial sau total, fara notificare.

Pentru mai multe informatii legate de modul nostru de lucru va rugam sa consultati pagina Intrebari si raspunsuri.