Categorii

Livrare gratuita

Valoarea comenzii minime este de 100 Ron

Garantia calitatii

Servicii personalizate pentru fiecare client

Cumparaturi sigure

Folosim cele mai bune sisteme de securitate

Plati variate

Plata online cu card, cash sau transfer bancar

Discount-uri

Discount-uri de fidelitate si produse cadou

Marturii
Sunteti foarte tari! Sunt foarte multumit de serviciile Dvs. Va multumesc! Si mama e multumita. Va doresc vanzare cat mai buna si o zi excelenta!
- Adrian M. din Bucuresti
Va multumesc foarte mult pentru modul onorabil cu care conduceti aceasta firma! Sunteti minunati!

Va doresc o zi minunata.
- Cristina H. din USA
Apreciez promptitudinea cu care a-ti raspuns acestui angajament. Va multumesc.
- Gabriela Q. din Franta
Multumesc mult pentru promptitudine si seriozitate! Data viitoare, cu sigurata, voi apela tot la serviciile dvs.
Monica M.
- Monica M. din Bruxelles
Va multumesc inca o data pentru calitatea serviciului pe care-l oferiti, pentru promptitudine si pentru o atitudine impecabila.

La multi ani !
- Violeta N. B. din Franta
Sarbatori fericite, tot ce va doriti, multumesc mult pt serviciile ireprosabile si prompte... si pt sacosa... :) ne revedem curand!

Sa auzim de bine,
- Gabriela D. din Australia
Excelent service, Bonne journée!
- Geta M. din Canada
Info

Contact & programTel: 031.424.84.75; 0723.388.104
Fax: 031.424.84.75
E-mail: office[at]cumparaturionline.com

Birou Luni - Vineri: 09:00 - 17:00
Livrari Luni - Vineri: 10:00 - 22:00
Preluari comenzi online: NON-STOP

Parteneri

Partener CumparaturiOnline.com

Termeni si conditii

Inainte de a va crea un cont de client in magazin, va rugam sa cititi acesti "Termeni si conditii" impreuna cu politica de "Confidentialitate" (Prelucrarea datelor cu caracter personal). Folosirea acestui site (creare cont si/sau expediere comanda, abonare la newsletter) este conditionata de respectarea acestor "Termeni si conditii" si acceptarea politicii de confidentialitate.  

 

Casa de comenzi CumparaturiOnline.com este un serviciu specializat de aprovizionare cu produse alimentare si nealimentare pentru persoane fizice si juridice, produse de protocol, consumabile si produse de curatenie. Prin serviciul nostru de casa de comenzi online, va oferim aprovizionare acasa si la birou, in Bucuresti (exceptand Centrul Vechi), BaneasaPipera. Serviciul este activ si continuu din ianuarie 2003.

 

Cumparaturionline.com este proprietatea firmei Servicii Punct SRL, care se identifica prin RO 15158743, J40/1057/2003 cu sediul social in Str. Fortunei nr. 86, sector 1, Bucuresti.
 

Prin crearea unui cont de client in acest magazin sunteti responsabili pentru mentinerea confidentialitatii contului de utilizator si parola, pentru restrictionarea accesului la computer si sunteti de acord sa acceptati responsabilitatea pentru toate activitatile care au loc în contul sau cu parola Dvs.. Daca varsta Dvs. este sub 18 ani, puteti utiliza Cumparaturionline.com numai cu implicarea unui parinte sau tutore. Cumparaturionline.com isi rezerva dreptul de a refuza furnizarea serviciului oricarei persoane fizice sau juridice, de a refuza servicii, de a anula conturi, sterge sau edita continutul sau de a anula comenzi la propria noastra alegere.

 

Programul de lucru

Cumparaturi Online este deschis non-stop, mai putin in perioada sarbatorilor legale.
Comanda online, primita si confirmata, se va livra in urmatoarea zi lucratoare.
Comenzile se preiau in intervalul orar 09.00 - 17.00, iar livrarile se fac a doua zi, de luni pana vineri, in intervalul orar 10.00 - 22.00. Comenzile sosite dupa orele 17.00 se livreaza a doua zi in limita posibilitatilor.
Comenzile online trimise in week-end sau in perioada sarbatorilor, datorita numarului mare, vor fi livrate incepand cu prima zi lucratoare, in termen de 24 - 72 h.

 

Detalii despre comanda, plata si livrare

Comanda minima in magazinul nostru este 100 Ron (TVA inclus).
Livrarea se face numai in Bucuresti (Exceptie: nu livram Centrul Vechi), Baneasa, Pipera si este gratuita. Livram prin agentii proprii, nu colaboram cu firme de curierat. Livrarea se face pana la usa sau spatiul de depozitare. Datorita imposibilitatii de a intra cu masina de livrari in Centrul Vechi, nu preluam comenzi pentru aceasta zona a Bucurestiului. 

Preturile exprimate pe site sunt in RON si contin TVA. In cazul in care un produs nu este livrabil la pretul de pe site, clientul este anuntat prin telefon. Preturile de pe site sunt finale, nu se aplica alte taxe suplimentare per cantitate sau greutate. Preturile sunt actualizate in permanenta cu preturile furnizorilor nostri, iar TVA-ul este reglementat legislativ. 

Plata se poate face cu numerar la livrare (persoane fizice si juridice), transfer bancar in max. 24h dupa livrarea produselor (numai persoanele juridice, in urma semnarii unui contract comercial) sau electronic, prin card de debit/credit (persoane fizice si juridice). Plata electronica este asigurata de mobilpay.ro - procesator de plati electronice, inrolat in sistemul 3D Secure. Sunt acceptate cardurile Visa si Mastercard. Momentan nu se pot face plati prin Paypal sau prin POS.

 

Aprovizionare companii
Orice firma avand sediul in zonele de livrare specificate mai sus poate beneficia de aprovizionare cu produse alimentare de protocol, consumabile si curatenie apeland la serviciul nostru. Se pot stabili prin contract conditii preferentiale de livrare si plata, iar livrarile sunt perfect deductibile, fiind insotite intotdeauna de factura fiscala si chitanta (dupa caz).
Prima comanda a unei persoane juridice se achita intotdeauna cu numerar la livrare sau cu cardul. Plata prin transfer bancar este posibila doar de la a doua comanda si este conditionata de semnarea un contract comercial.
 

Disponibilitate produse
Magazinul Cumparaturionline.com nu detine marfa pe stoc. Toate produsele se aprovizioneaza in dimineata livrarii acestora de la furnizori. Prin urmare, produsele care sunt prezentate in magazinul Cumparaturionline.com nu prezinta garantia disponibilitatii. Ne vom stradui sa furnizam produsele cerute, dar aceasta conditie nu poate fi indeplinita intotdeauna. In cazul in care produsele indisponibile reprezinta o cota majoritara din valoarea totala a comenzii (cca. 80%) si valoarea minima de livrare a comenzilor nu mai este indeplinita, comanda va fi anulata si clientul va fi instiintat prin email. Totusi, daca clientul bifeaza optiunea de inlocuire a produselor cu produse similar calitativ/cantitativ vom proceda la inlocuirea acestora in limita disponibilitatii la furnizor. 

 

Clientii din afara tarii
Magazinul Cumparaturionline.com poate prelua comenzi de la persoane aflate oriunde in lume, care achita comenzile electronic si solicita livrarea produselor la o adresa din Bucuresti (exceptand Centrul Vechi), Baneasa, Pipera.
Deoarece comenzile sunt achitate electronic, iar beneficiarul este o persoana diferita, va rugam sa ne anuntati la expedierea comenzii optiunea Dvs. referitor la inlocuirea produselor care nu sunt disponibile la aprovizionare. In formularul de comanda aveti optiunea sa bifati daca doriti sau nu inlocuirea produselor nelivrabile. In caz contrar, va rom returna contravaloarea produselor pe card. Din motive de eficienta, nu putem comunica in timp real prin telefon/email/chat cu clientii din afara tarii referitor la disponibilitatea produselor. 
La crearea contului, va rugam sa adaugati in agenda adresele dorite de livrare, completand toate campurile, inclusiv numarul de telefon fix/mobil al persoanei beneficiare pentru a fi contactata in vederea livrarii. 
Nu primim comenzi din afara tarii cu plata la livrare.
Statusul comenzilor este actualizat in timp real, astfel incat puteti urmari in ce stadiu se gaseste comanda Dvs. si cand a fost livrata.
La cerere, se poate expedia prin email, numai detinatorului contului, o copie electronica a facturii fiscale cu produsele livrate.
Comenzile pot fi insotite de felicitari. Va rugam sa ne transmiteti mesajul Dvs. personalizat la expedierea comenzii.

 

Orice detalii referitor la comanda de genul: data, intervalul orar preferat de livrare, interfon, detalii despre locatie poate fi completat la expedierea comenzii in campul "Alte comentarii". 

 

Verificarea anti-frauda
In cazul platii electronice prin mobilpay, daca nu ati mai folosit pana in prezent serviciile procesatorului nostru de plata,  tranzactia Dvs. va fi supusa unei verificari anti-frauda pentru a se asigura un mediu sigur de tranzactionare in mediul electronic. Prima Dvs. plata in magazin va fi supusa verificarii si confirmarii de catre procesator si aceasta presupune o intarziere in procesarea comenzii lansate catre Cumparaturionline.com. Va rugam sa permiteti un timp de 48-36h pentru verificarea platii si livrare, timp mai mare decat este in mod normal mentionat pe site. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente ce ar putea sa apara din aceasta derogare de la modul nostru curent de lucru.

 

Specificatii legale

Societatea noastra emite facturi fiscale, chitante, bonuri fiscale, dupa caz, pentru toate comenzile emise catre persoane fizice sau juridice. 

Prin crearea unui cont la Cumparaturionline.com sau solicitarea serviciului de newsletter, va exprimati expres consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in sistemul de evidenta informatizat al Servicii Punct SRL, in calitatea acestuia de operator de date cu caracter personal inregistrat la ANSPDCP cu numarul 3685/2007.

Servicii Punct SRL, compania care controleaza acest site, este inregistrata legal in Bucuresti, Romania. In consecinta, legile in vigoare din Romania guverneaza responsabilitatile, termenii si conditiile, fara sa aiba efecte la nivel de principiu sau conflict legal. Ne rezervam dreptul de a opera modificari asupra acestor responsabilitati, termeni si conditii, in orice moment, fara sa anuntam.
Servicii Punct SRL respecta si se conformeaza Legii privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, prin care sunt reglementate asigurarea securitatii retelelor si serviciilor de comunicatii electronice, confidentialitatea comunicarilor, conservarea datelor de trafic si de localizare, facturarea detaliata, baza de date a clientilor, precum si comunicarile nesolicitate.
Legea stabileste conditiile specifice de garantare a dreptului la protectia vietii private in privinta prelucrarii datelor cu caracter personal in sectorul comunicatiilor electronice.
De asemenea, confidentialitatea comunicarilor transmise prin intermediul retelelor publice de comunicatii electronice si a serviciilor de comunicatii electronice destinate publicului, precum si confidentialitatea datelor de trafic aferente sunt garantate. Pentru mai multe detalii despre prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa cititi sectiunea "Confidentialitate".

Renuntare
Fara a limita in vreun fel mentiunile anterioare, trebuie sa admiteti ca Servicii Punct poate sa includa pagini de reclama si linkuri catre alte siteuri web si ca Servicii Punct nu are nici un fel de control asupra acestora si nu face nici un fel de reprezentare, de orice tip in legatura cu continutul sau cu gradul de adecvare al continutului acestor siteuri, iar dumneavoastra renuntati la orice plangere legata de acestea impotriva noastra in orice tara de jurisdictie. Exceptand forma care a fost clar specificata pe acest site, Servicii Punct, directorii, angajatii sau orice reprezentanti ai sai nu sunt responsabili de prejudiciile care ar putea sa decurga din sau sa apara in corelatie cu folosirea acestui site. Aceasta este o limitare clara a responsabilitatii care se aplica prejudiciilor de orice tip, inclusiv (fara exceptie) prejudicii compensatoare, directe, indirecte, care sunt o consecinta, pierderile de date, venit sau profit, pierderile sau prejudicierea proprietatilor sau pretentiile partilor terte.

Declinarea garantiilor

Servicii Punct SRL isi pastreaza dreptul de a-si selecta clientii si nu ofera nicio garantie de continuitate a serviciului. Acesta poate sa inceteze oricand partial sau total, fara notificare.
Compania Servicii Punct SRL isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor acestui site. Compania Servicii Punct SRL nu ofera nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale. De asemenea, Servicii Punct SRL nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.cumparaturionline.com (prin text, imagini etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Servicii Punct SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit Servicii Punct SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga Servicii Punct SRL la nicio actiune.

Culoarea produselor poate fi influentata de setarile dispozitivului pe care il folositi, putand astfel sa existe mici discrepante intre produsul fizic si pozele de pe site.

Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Servicii Punct SRL prin www.cumparaturionline.com pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora.

De asemenea, Servicii Punct SRL isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor sau imaginilor aferente acestora, fara a anunta in prealabil.Pentru mai multe informatii legate de modul nostru de lucru va rugam sa consultati pagina Intrebari si raspunsuri.