Categorii

Livrare gratuita

Valoarea comenzii minime este de 100 Ron

Garantia calitatii

Servicii personalizate pentru fiecare client

Cumparaturi sigure

Folosim cele mai bune sisteme de securitate

Plati variate

Plata online cu card, cash sau transfer bancar

Discount-uri

Discount-uri de fidelitate si produse cadou

Marturii
Sunteti foarte tari! Sunt foarte multumit de serviciile Dvs. Va multumesc! Si mama e multumita. Va doresc vanzare cat mai buna si o zi excelenta!
- Adrian M. din Bucuresti
Va multumesc foarte mult pentru modul onorabil cu care conduceti aceasta firma! Sunteti minunati!

Va doresc o zi minunata.
- Cristina H. din USA
Apreciez promptitudinea cu care a-ti raspuns acestui angajament. Va multumesc.
- Gabriela Q. din Franta
Multumesc mult pentru promptitudine si seriozitate! Data viitoare, cu sigurata, voi apela tot la serviciile dvs.
Monica M.
- Monica M. din Bruxelles
Va multumesc inca o data pentru calitatea serviciului pe care-l oferiti, pentru promptitudine si pentru o atitudine impecabila.

La multi ani !
- Violeta N. B. din Franta
Sarbatori fericite, tot ce va doriti, multumesc mult pt serviciile ireprosabile si prompte... si pt sacosa... :) ne revedem curand!

Sa auzim de bine,
- Gabriela D. din Australia
Excelent service, Bonne journée!
- Geta M. din Canada
Info

Contact & program



Tel: 031.424.84.75; 0723.388.104
Fax: 031.424.84.75
E-mail: office[at]cumparaturionline.com

Birou Luni - Vineri: 09:00 - 17:00
Livrari Luni - Vineri: 10:00 - 22:00
Preluari comenzi online: NON-STOP

Parteneri

Partener CumparaturiOnline.com

Confidentialitate

In conformitate cu dispozitiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), SC Servicii Punct SRL prin magazinul online www.cumparaturionline.com are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana sau firma.

Cumparaturionline.com prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal prin mijloace automatizate si manuale, colectate voluntar direct de la dumneavoastra si numai cu acordul dumneavoastra. Refuzul Dvs. de a furniza datele cu caracter personal determina imposibilitatea prestarii serviciului solicitat.

Prelucram datele Dvs. din interese contractuale, legitime sau legale, cu scopul de a:
• Factura si livra produsele pe care le-ati achizitionat prin intermediul acestui magazin online;
• Va asigura asistenta personalizata in procesul de navigare, cumparare, plata, trimitere si actualizare a statusului comenzii Dvs.;
• Va trimite newsletterul saptamanal cu ofertele speciale, recomandari de produse si actualizari ale programului de lucru;
• Va asigura un serviciu cat mai bun, eficient, orientat catre nevoile Dvs. prin previzionarea cererii si organizarea logistica;
• Ne administra website-ul si mentine siguranta datelor si a retelei;
• Ne indeplini obligatiile legale de a raporta/colabora in cazul infractiunilor financiare.


Prin crearea unui cont la Cumparaturionline.com sau solicitarea serviciului de newsletter, va exprimati expres consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in sistemul de evidenta informatizat al Servicii Punct SRL, in calitatea acestuia de operator de date cu caracter personal inregistrat la ANSPDCP cu numarul 3685/2007.

 

Transmiterea datelor 

CumparaturiOnline.com nu va transmite (prin schimb, vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile Dvs. cu caracter personal. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Cumparaturionline.com, in calitate de operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:
- Companii IT - pentru suportul software al site-ului nostru, mentenanta sisteme IT si gazduire;
- Procesatori plati - Netopia SRL - mobilpay.ro
- autoritatea judecatoreasca, organe de urmarire penala si alte institutii abilitate de lege sa solicite informatii, etc.. 
Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.
In permanenta suntem preocupati ca toti partenerii nostri contractuali sa respecte securitatea datelor si sa aplice noile cerinte impuse de regulamentul GDPR.

Cumparaturionline.com nu colecteaza date pentru platile online. Platile online sunt efectuate prin servicii de tip “third party” prin Mobilpay.ro. 

 

Stocarea datelor cu caracter personal

Datele colectate de la Dvs. sunt stocate/arhivate perioade diferite de timp in functie de prevederile legale si interesele noastre legitime de pastrare. Spre exemplu, termenul legal de stocare al facturilor fiscale este de 5 ani. Am putea avea nevoie de informațiile Dvs. generale pentru a ne apara in cazul reclamatiilor legale, motiv pentru care conturile inactive de client (care au fost active si au istoric de activitate) sunt arhivate si  ulterior sterse in mod automat dupa 3 ani, in timp ce datele de trafic curent pe site sunt sterse lunar. Conturile inactive (fara nicio comanda sau abonare la newsletter) sunt sterse in mod automat dupa 3 luni. Singurele exceptii de la aceaste reguli intervin atunci cand:

  • legea ne solicita altfel (sa le retinem mai mult timp sau sa le stergem mai devreme);
  • Dvs. va exercitati dreptul de a avea datele sterse (unde este aplicabil) si aceasta nu contravine niciunei prevederi legale sau ordin judecatoresc.

 

Drepturile Dvs.

Conform Regulamentului (UE) 2016/679, beneficiati de:
• dreptul de acces la datele pe care le prelucram despre Dvs.;
• dreptul la rectificarea datelor Dvs.,
• dreptul la stergerea/anonimizarea datelor Dvs.,
• dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor Dvs.,
• dreptul la portabilitatea datelor catre alte situri,
• dreptul la opozitie de a va prelucra datele,
• de dreptul de a nu fi supus unei proces individual automatizat.
Totodata, daca considerati ca drepturile Dvs. au fost incalcate, aveti dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu sediul in Bucuresti, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1.

Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa intrati in contul Dvs. de client si sa vizitati sectiunea DGPR (in actualitate din 25 mai 2018).
Daca doriti sa va retrageti consimtamantul acordat anterior referitor la informarile noastre despre produse, oferte speciale si program de lucru, va rugam sa folositi una din metodele de mai jos:
1. va dezabonati in mod automat folosind optiunea de Dezabonare din newsletter;
2. sa intrati in contul Dvs. de client si sa debifati optiunea de abonare la newsletter;
3. sa accesati sectunea GDPR din contul de client si sa schimbati statusul abonarii Dvs. la newsletter.


Informatii generale colectate de CumparaturiOnline.com
In momentul inregistrarii pe site-ul CumparaturiOnline.com, prin crearea unui cont, prin expedierea unei comenzi ori prin abonarea la newsletter, CumparaturiOnline.com va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana. In momentul crearii unui cont, CumparaturiOnline.com va cere sa furnizati date personale, incluzand: numele si prenumele Dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon si/sau fax, informatii de contact ale altor persoane/firme in legatura directa cu comenzile Dvs., informatiile fiind necesare facturarii si livrarii produselor comandate din magazinul CumparaturiOnline.com.

Datele sunt furnizate benevol, la solicitarea Dvs., cu scopul clar de a fi folosite de catre CumparaturiOnline.com in desfasurarea activitatii sale pur comerciale de aprovizionare/livrare la domiciliul Dvs. a produselor specifice de supermarket. Crearea contului Dvs pe site-ul nostru si abonarea la serviciile noastre reprezinta demararea unei relatii contractuale.
Utilizarea datelor cu caracter personal de catre CumparaturiOnline.com este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Pentru a putea personaliza website-ul, colectăm, de asemenea, informații privind dispozitivele pe care le folositi pentru a accesa site-ul nostru (desktop sau mobil) și asta poate include adresele IP. Pentru mai multe informații privind utilizarea modulelor cookie și a urmăririi, vă rugăm să consultați Politica Cookies.
 

Utilizarea datelor statistice și datelor anonime

Cumparaturionline.com poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de operator, in scopul realizarii de analize/rapoarte care sa ne ajute sa va oferim un serviciu mai bun.

Afisarea datelor personale in spatiile/domeniile publice ale CumparaturiOnline.com
Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apatinand CumparaturiOnline.com, cum ar fi blog, liste de discutii, comentarii asupra produselor, marturii, pot fi copiate si stocate de catre terti asupra carora CumparaturiOnline.com nu are nici un control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand CumparaturiOnline.com.
 

Dreptul Dvs. de a va modifica si stege datele Dvs. detinute de operator
CumparaturiOnline.com va respecta dreptul de a solicita, accesa sau modifica oricand datele Dvs. de contact pe care le-ati inregistrat sau oricare din datele continute in contul Dvs. de client, in special daca nu sunt exacte sau actualizate conform documentelor. De asemenea puteti sa solicitati stergerea contului si implicit a datelor Dvs. in orice moment, cu mentiunea ca operatia este ireversibila. In sectiunea GDPR a contului Dvs. de client aveti acces in orice moment la rapoarte automate privind datele colectate de catre noi si date privind istoricul activitatii Dvs. in magazinul nostru. 

Securitatea datelor colectate
Cumparaturionline.com utilizeaza metode si tehnologii de securitate, alaturi de politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru privind manipularea, stocarea, arhivarea, stergerea/anonimizarea periodica, pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, conform prevederilor legale în vigoare.

Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre Cumparaturionline.com este, periodic, analizata din punctul de vedere al securitatii. Ne asiguram ca serverele pe care le utilizam se conformeaza noilor cerinte de securitate prevazute in regulamentul GDPR.

 

Transferul catre terte tari

Cumparaturionline.com poate avea parteneri care folosesc servicii cloud si/sau de gazduire. Desfasuram verificarile corespunzatoare privind siguranta datelor asupra partenerilor nostri si ne asiguram ca acesti parteneri se conformeaza acreditarilor corespunzătoare. Deasemenea oriunde intervin transferuri de date catre terte tari, Cumparaturionline.com va introduce prevederi contractuale corespunzatoare pentru a se asigura ca exista reguli stricte privind atat confidentialitatea cat si siguranta informatiilor Dvs. 

Cookies
Pentru a va oferi o navigare cat mai fluida in magazinul CumparaturiOnline.com, folosim o facilitate a browserului Internet numita "cookie". Cookies sunt fisere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza pe hard-diskul utilizatorului. Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele si preferintele, pentru a monitoriza parcursuri pe site si pentru a personaliza paginile in functie de vizitator. Aveti optiunea de a seta browserul astfel incat sa respinga cookies. In acest caz insa, va exista un impact negativ asupra navigarii pe site-ul nostru.
Cumparaturionline.com foloseste doar acele cookies strict necesare functionalitatii optime a site-ului si nu furnizeaza informatii si date despre Dvs. catre retelele de socializare sau companiile de media. Va rugam sa cititi in detaliu Politica Cookies .

Feedback
CumparaturiOnline.com ofera posibilitatea utilizatorilor magazinului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate
Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Ultima actualizare a politicii de confidentialitate a avut loc la data 16.05.2018.