Categorii

Livrare gratuita

Valoarea comenzii minime este de 100 Ron

Garantia calitatii

Servicii personalizate pentru fiecare client

Cumparaturi sigure

Folosim cele mai bune sisteme de securitate

Plati variate

Plata online cu card, cash sau transfer bancar

Discount-uri

Discount-uri de fidelitate si produse cadou

Marturii
Sunteti foarte tari! Sunt foarte multumit de serviciile Dvs. Va multumesc! Si mama e multumita. Va doresc vanzare cat mai buna si o zi excelenta!
- Adrian M. din Bucuresti
Va multumesc foarte mult pentru modul onorabil cu care conduceti aceasta firma! Sunteti minunati!

Va doresc o zi minunata.
- Cristina H. din USA
Apreciez promptitudinea cu care a-ti raspuns acestui angajament. Va multumesc.
- Gabriela Q. din Franta
Multumesc mult pentru promptitudine si seriozitate! Data viitoare, cu sigurata, voi apela tot la serviciile dvs.
Monica M.
- Monica M. din Bruxelles
Va multumesc inca o data pentru calitatea serviciului pe care-l oferiti, pentru promptitudine si pentru o atitudine impecabila.

La multi ani !
- Violeta N. B. din Franta
Sarbatori fericite, tot ce va doriti, multumesc mult pt serviciile ireprosabile si prompte... si pt sacosa... :) ne revedem curand!

Sa auzim de bine,
- Gabriela D. din Australia
Excelent service, Bonne journée!
- Geta M. din Canada
Info

Contact & programTel: 031.424.84.75; 0723.388.104
Fax: 031.424.84.75
E-mail: office[at]cumparaturionline.com

Birou Luni - Vineri: 09:00 - 17:00
Livrari Luni - Vineri: 10:00 - 22:00
Preluari comenzi online: NON-STOP

Parteneri

Partener CumparaturiOnline.com

Despre casa de comenzi

Suntem aici pentru tine!

 

Servicii Punct  este un retailer de produse de supermarket, ce pune accent pe calitatea serviciului oferit si pe eficienta. Creata in 2003, din initiativa privata a unei familii tinere, firma gestioneaza magazinul online Cumparaturionline.com, prin intermediul caruia multe firme se aprovizioneaza zilnic cu produse de protocol si curatenie si cateva sute de bucuresteni comanda pentru acasa produse alimentare si de necesitate uzuala, tranzactionate in mod echitabil.

Cumparaturionline.com este printre promotorii comertului online romanesc, atat pentru domeniul sau de produse alimentare, cat si pentru comertul online in general. Datorita unicitatii serviciului, avem aparitii in media la PRO TV si revista Capital. In prezent, magazinul se bucura de o buna reputatie pe piata si acopera o parte semnificativa din piata de retail online pentru produse de supermarket. Catalogul online contine peste 13.000 de produse grupate in mai mult de 245 de categorii, asigurand varietate si accesibilitate pentru o multitudine de produse uzuale si de necesitate imediata.

Aprovizionarea se face in urma comenzilor primite, furnizorii sunt alesi cu grija pentru a asigura in mod continuu produse proaspete si variate.

Incepand cu 2010, din dorinta de a fi un factor activ si responsabil in societate, compania a incheiat un parteneriat cu asociatia non-profit Echipa Omenirii, apolitica si neguvernamentala, a carei misiune este integrarea in societate a tinerilor proveniti din mediile devaforizate. Asociatia si-a propus sa ofere sanse egale tuturor tinerilor la a accesa o meserie si de a se integra in procesul muncii, asigurandu-le un statut demn si respectabil in societate.

Serviciile oferite in cadrul magazinului online, cat si implicarea activa in bunastarea societatii, sunt actiuni facute din dragoste si respect pentru semeni, cu simtul responsabilitatii pentru efectele noastre ca oameni si membri ai familiei extinse numite omenire. Fie ca ne oferim sa ne servim semenii printr-un serviciu de aprovizionare la domiciliu, fie ca ne punem in slujba celor care au mai putin, beneficiarii nostri sunt tratati cu grija si consideratie.

Cumparaturionline.com crede ca fiecare om este unic, asa ca ne-am dedicat intreaga energie in gasirea celor mai potrivite metode de a-l servi, de a tranzactiona intr-un mod echitabil si de a ne comporta etic si responsabil, oferind un serviciu util si inovator, la un pret pe care toata lumea sa si-l poata permite.

Supermarketul online Cumparaturionline.com are 5 valori:
1. Eficienta;
2. Respect;
3. Responsabilitate pentru semeni;
4. Viata traita la un standard de calitate;
5. Apararea drepturilor omului.

 

Misiunea

 

Cumparaturionline.com sprijina calitatea vietii si satisfactia oamenilor printr-un serviciu util, eficient si accesibil, activand pentru respectarea drepturilor omului si responsabilitate sociala. Suntem aici pentru tine!

 

Alte informatii despre companie:

 

Servicii Punct SRL este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ca operator de date cu caracter personal cu numarul 3685/2007.

 

S.C. SERVICII PUNCT S.R.L.
CUI: 15158743
Atribut fiscal: RO
Nr. Reg. Com.: J40/1057/2003
Sediu social: Str. Fortunei Nr. 86, sector 1, Bucuresti
Cont bancar: RO89RNCB0065001330990001
Banca: BCR Bucurestii Noi

 


E-mail: office[at]cumparaturionline.com
Telefon mobil: 0723 388 104;
Telefon/fax: 031 424 84 75