Categorii
Info

Contact & programTel: 031.424.84.75; 0723.388.104
Fax: 031.424.84.75
E-mail: office[at]cumparaturionline.com

Birou Luni - Vineri: 09:00 - 17:00
Livrari Luni - Vineri: 10:00 - 22:00
Preluari comenzi online: NON-STOP

Sensodyne

Sensodyne

Sensodyne® este Marca nr. 1 recomandată de medicii dentişti pentru sensibilitate dentară*.
Sensodyne® este pasta de dinţi recomandată de medicii dentişti atât pentru dinţii sensibili cât şi pentru eroziunea acidă: vă este oferită o gamă de paste de dinţi, periuţe de dinţi şi ape de gură cu formule speciale. Sensodyne® ajută la calmarea durerilor de dinţi cauzate de sensibilitatea dentară şi oferă protecţie de durată timp de 24 de ore în fiecare zi, dacă este folosită conform instrucţiunilor**. Sensodyne® PRONAMEL® protejează smalţul dinţilor împotriva efectelor eroziunii acide dacă este folosită de două ori pe zi.

De la intrarea sa pe piaţă în 1961, Sensodyne® a devenit pasta de dinţi pentru dinţi sensibili preferată a medicilor dentişti din întreaga lume. Sensodyne® este Marca nr. 1 recomandată de medicii dentişti pentru sensibilitate dentară*. De ce? Sensodyne® a oferit neîncetat rezultate demonstrate clinic de ameliorare a durerii dinţilor sensibili, ceea ce a convins experţii în sensibilitatea dentară să recomande Sensodyne® mai mult decât orice altă marcă. Dacă ai dinţi sensibili sau probleme de eroziune acidă, schimbarea pastei tale de dinţi actuale cu una nouă, cum ar fi Sensodyne® sau

Sensodyne® PRONAMEL® poate face diferenţa, nu numai în ceea ce priveşte capacitatea ta de a te bucura de viaţa de zi cu zi, dar şi pentru sănătatea ta orală în general.

* cf. studiu IPSOS, realizat la nivel naţional, România, ianuarie 2016
** prin periaj, de două ori pe zi

Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Dacă ai dinţi sensibili, acesta poate fi un semn că dinţii tăi sunt vulnerabili din cauza uzurii sma..
34,00 Lei
Fara TVA: 28,57 Lei

..
24,12 Lei
Fara TVA: 20,27 Lei

NovaMin este ingredientul activ din Sensodyne Repair & Protect. Nu doar că ameliorează simptomel..
28,96 Lei
Fara TVA: 24,34 Lei

Etichete:Sensodyne