Charity Box - Cosul cu alimente

Postat de Cristi 07.02.2017 0 Comentarii Responsabilitate sociala,

Proiect umanitar de caritate in colaborare cu asociatia non-profit Echipa Omenirii pentru a asigura periodic un cos de alimente familiilor din Bucuresti care intampina dificultati financiare si sunt la limita saraciei. Alaturati-va acestui demers prin a ne ajuta sa strangem fondurile vitale pentru a pune in aplicare aceasta initiativa .

Beneficiarii nostri sunt din Bucuresti si provin din urmatoarele categorii sociale:

- familiile nevoiase cu copii mici, care cu putin ajutor pot preveni trimiterea copiilor in centrele de plasament;

- familiile de batrani care se zbat in saracie din cauza veniturilor foarte mici;

- familiile ai caror membri sunt bolnavi, cu datorii si in imposibilitate sa munceasca;

Ce vom face noi?

Asociatia noastra colecteaza donatiile si identifica beneficiarii, mai exact cazurile care necesita asistenta. O data pe luna trimitem un cos de alimente de 100 lei catre fiecare beneficiar aflat in baza noastra de date.

Supermarketul online Cumparaturionline.com asigura aprovizionarea si livrarea produselor la beneficiari, fara a aplica adaos comercial sau cost de transport.

Cosurile de alimente contin cele mai importante produse de baza necesare in alimentatie: carne, oua, lactate, fructe, legume, faina, ulei, orez, fasole, etc. si sunt aprovizionate in ziua in care se livreaza catre beneficiari. Aprovizionarea se face din surse sigure, unde produsele alimentare sunt mentinute in conditii optime pentru comercializare.

Cum poti ajuta si tu?

Iata cateva sugestii de implicare din partea ta:

  • Trimite o donatie/sponsorizare oricat de mica;
  • Creaza o cutie de colectat donatii si maruntis la locul tau de munca, apoi cand s-a strans o suma care poate fi transferata in contul asociatiei noastre, trimite o donatie pentru Charity Box.
  • Creaza o campanie de strangere donatii in comunitatea in care activezi, pe site-ul sau blogul tau, pe Facebook sau alte retele de socializare. Cere-ne bannere daca ai nevoie.
  • Alatura-te voluntar in aceasta initiativa; ia parte la actiune alaturi de noi si ajuta-ne sa colectam donatii si sa ajungem la beneficiarii care au cel mai mult nevoie de o mana de ajutor.
  • Daca compania la care lucrezi are stocuri de produse alimentare sau nealimentare, ce nu mai pot fi comercializate dar sunt inca in termen de valabilitate si pot fi inca consumate sau folosite, doneaza-le asociatiei. Avem beneficiari catre care le putem distribui si care nu isi pot permite sa le cumpere din magazin.

Transfer bancar


ASOCIATIA ECHIPA OMENIRII
C.I.F. 27890300
Cont RON:  RO21RNCB0065120374630001
Banca: BCR BUCURESTII NOI

Online cu cardul prin Mobilpay

Adauga un comentariu

Trimite