Voucher de 5% reducere pentru prima comanda!

Postat de Catalina 21.03.2016 0 Comentarii Promotii,

Nu ati lansat inca prima comanda? Folositi acest Voucher cadou tastand codul WELCOME la transmiterea primei comenzi si veti primi un discount de 5% la cosul de cumparaturi!


Cumparaturionline.com este un supermarket online si ofera servicii de aprovizionare pentru persoane fizice si firme din Bucuresti din 2003. Catalogul contine aprox. 15000 de produse alimentare si nealimentare, o gama variata de marci si sortimente actualizate periodic. Produsele sunt proaspete, aprovizionate chiar in aceeasi zi special pentru Dvs.
Comanda minima in magazin este 100 Ron, livrarea este gratuita, produsele sunt aduse in 24h pana unde suntem invitati: la usa sau in bucatarie. Nu se aplica costuri suplimentare pentru greutate sau alte taxe.
Optiunile de plata sunt variate, aceasta se poate face cu numerar, prin transfer bancar sau electronic prin card.
Aria de livrare: Bucuresti, Baneasa, Pipera si Otopeni.De ce sa comandati produse alimentare online?

 

  • Este usor, rapid si la indemana.
  • Economisiti atat ore cat si efort fizic si consum nervos evitand aglomerarea din supermarketuri sau cozile de la casele de marcat.
  • Puteti acoperi nevoile de consum ale rudelor mai in varsta sau invalide fara sa depuneti niciun efort, transmitand comenzi de la serviciu sau de acasa.
  • Transmiteti cadouri rudelor din Bucuresti daca va aflati in alta tara.
  •  

Cu siguranta veti descoperi si mai multe beneficii personale, trimiteti acum prima comanda si tastati codul de reducere WELCOME pentru un discount de 5%!

 

Oferta valabila in perioada : 01.03.2016 - 30.06.2016.

Adauga un comentariu

Trimite