Recomanda produsele noastre pe Facebook si primesti 10 lei reducere!

Postat de Catalina 21.03.2016 0 Comentarii Promotii,

Magazinul Cumparaturionline.com isi rasplateste clientii si efortul acestora de a ne recomanda serviciile si produsele si ofera noi reduceri avantajoase in magazin!

 

!Update februarie 2018: Aceasta promotie nu mai este de actualitate. Urmariti magazinul pentru noile oferte si reduceri.

 

Recomanda unul din produsele noastre prietenilor tai de pe Facebook si primesti o reducere de 10,00 Lei pentru o comanda la Cumparaturionline.com. Mai mult, daca prietenii tai vor comanda in urma recomandarii tale din magazinul nostru, acestia vor primi si ei o reducere de 10,00 Lei la a doua comanda in magazin.

 

Ce-i de facut?

Aceasta reducere se gaseste pe fiecare pagina de produs din magazin. Apasand butonul verde "Primeste un discount acum" vei fi redirectionat catre Facebook unde ti se vor prezenta toti pasii necesari pentru promovarea produsului si activarea reducerii.

 

Mai multe detalii:
Puteti recomanda un singur produs pentru care beneficiati de reducerea afisata, intr-o singura luna (30 de zile). Acest lucru inseamna ca daca veti recomanda produsul "x" acum, veti beneficia de reducerea de 10,00 Lei la o comanda doar pentru produsul "x". Pentru orice alta recomandare ulterioara facuta intr-un timp mai scurt de 30 de zile, nu se mai aplica reducerea. Avantajul recomandarilor multiple consta in faptul ca veti ajuta ca si prietenii Dvs. sa cumpere din magazin cu reducere la prima lor comanda.
Reducerea de 10,00 Lei vi se va acorda sub forma de credit in magazin si vi se va aloca in 24 de ore dupa ce ati trimis comanda si recomandarea produsului.
Pentru ca prietenul sa primeasca credit, recomandarea Dvs. trebuie sa contina linkul unui produs din magazin, iar prietenul trebuie sa acceseze magazinul prin intermediul acelui link.

 

Avantaj pentru Dvs.
Puteti beneficia de cate o reducere de 10,00 Lei in fiecare luna la o comanda, pentru un produs recomandat prietenilor, daca veti comanda si recomanda respectivul produs in fiecare luna.

 

Avantaj pentru prietenii Dvs.
Pentru a va instiinta prietenii de reducerea acordata de Cumparaturionline.com, va invitam sa folositi nelimitat emailul sau orice retea de socializare din cele prezentate in fereastra care se va deschide atunci cand apasati butonul „Primeste un discount acum”. Facebook este obligatoriu, celelalte retele sau mijloace sunt optionale.

 

Atentie! Creditul Dvs. poate fi folosit in urmatoarele 30 de zile, altfel acesta va expira. Pierderea creditului va fi notificata printr-un email.

 

Sa aveti spor la cumparaturi!
Echipa CumparaturiOnline.com

Adauga un comentariu

Trimite