Despre Casa de comenzi CumparaturiOnline.com

Postat de Cristi 23.07.2015 0 Comentarii Despre casa de comenzi,

 

Servicii Punct SRL este un retailer de produse de supermarket, ce pune accent pe calitatea serviciului oferit si pe eficienta. Creata in 2003, din initiativa privata a unei familii tinere, firma gestioneaza magazinul online Cumparaturionline.com, prin intermediul caruia peste 50 de firme se aprovizioneaza zilnic cu produse de protocol si curatenie si cateva sute de bucuresteni comanda pentru acasa produse  gen hrana si de necesitate uzuala, tranzactionate in mod echitabil.

Cumparaturionline.com este printre promotorii comertului online romanesc, atat pentru domeniul sau de produse alimentare, cat si pentru comertul online in general. In prezent, magazinul se bucura de o buna reputatie pe piata si acopera o parte semnificativa din piata de retail online pentru produse de supermarket. Catalogul online contine peste 5000 de produse grupate pe diverse categorii, asigurand varietate si accesibilitate pentru o multitudine de produse uzuale si de necesitate imediata.

Fiind orientata catre eficienta, atat in costuri cat si in serviciu, casa de comenzi online Cumparaturionline.com lucreaza in parteneriat cu 3 furnizori importanti de pe piata produselor alimentare si de larg consum din Bucuresti: Selgros, Metro si Carrefour.

Incepand cu 2010, compania sprijina printr-un parteneriat asociatia non-profit Echipa Omenirii, apolitica si neguvernamentala, a carei misiune este integrarea in societate a tinerilor proveniti din mediile devaforizate. Accentul asociatiei este pus pe oferirea de sanse egale tuturor tinerilor la a accesa o meserie si a se integra in procesul muncii, asigurandu-se un statut demn si respectabil in societate.

Serviciile oferite in cadrul magazinului online, cat si implicarea activa in bunastarea societatii, sunt actiuni facute din dragoste si respect pentru semeni, cu simtul responsabilitatii pentru efectele noastre ca oameni si membri ai familiei extinse numite omenire. Fie ca ne oferim sa ne servim semenii printr-un serviciu de aprovizionare la domiciliu, fie ca ne punem in slujba celor care au mai putin, pentru ca intr-o zi sa se poata bucura de o viata decenta, beneficiarii nostri sunt tratati cu grija si consideratie.

Cumparaturionline.com crede ca fiecare om este unic, asa ca ne-am pus intreaga energie in gasirea celor mai potrivite metode de a-l servi, de a tranzactiona intr-un mod echitabil si de a ne comporta etic si responsabil, oferind un serviciu util si inovator, la un prêt pe care toata lumea sa si-l poata permita.

Cumparaturionline.com are cinci valori:

 

1. Eficienta

 

Cumparaturionline.com a inteles ca a fi eficient in ziua de astazi este o nevoie de baza a societatii, nu numai o preferinta personala. Omul modern este individul care reuseste prin mijloacele pe care le are sa fie efficient, adica intr-o perioada de timp redusa sa-si implineasca nevoile de baza, sa fie productiv pentru societate si alaturi de familie. Astazi aceasta se realizeaza din ce in ce mai greu, optiunile de a ne petrece timpul sunt foarte variate, informarea se realizeaza prin canale multiple si in mod simultan, asadar avem tot mai multe sugestii referitor la ce am putea face cu timpul nostru, dar tot mai putine solutii de a-l gestiona in mod eficient.

Pe de alta parte, eficienta este si o masura pentru costuri si productivitate, nu numai pentru timp. Companiile societatii moderne se vad in permanenta provocate referitor la managementul aprovizionarii interne cu produse de uz curent. Optiunile sunt: angajarea unui personal dedicat, care va implica costuri salariale si de transport sau apelarea la serviciile unui partener extern, sub forma unui furnizor online de produse, care ofera si livrare la adresa firmei. De cele mai multe ori, serviciul externalizat este preferabil, fiind oferit intr-un mod accesibil, cu consecventa si fara alte costuri suplimentare.

Cumparaturionline.com crede ca serviciul pe care-l ofera atat firmelor cat si persoanelor particulare, este de o utilitate reala, atat pentru reducerea timpului petrecut la cumparaturi cat si pentru simplificarea procedurilor si costurilor in cadrul unei firme.

 

2. Respect

 

Inca de la inceputul sau Cumparaturionline.com a tinut intotdeauna cont de unicitatea si preferintele beneficiarilor sai, oferind varietate, optiuni si serviciu personalizat fiecarei persoane sau institutii care a apelat la ajutorul casei de comenzi online. Contactul telefonic si personal a fost intotdeauna unul dintre atu-urile magazinului, mentinerea legaturii prin comunicare a cladit de-a lungul timpului o relatie plina de incredere si siguranta, intre companie si publicul sau. Recomandarile au constituit principala modalitate de promovare, motivand astfel echipa sa devina si mai apropiata nevoilor beneficiarilor sai.

 

3. Responsabilitate pentru semeni

 

Cumparaturionline.com crede ca viata noastra a tuturor este in mainile noastre, ca impreuna apartinem unei mari familii umane, ce impartim acelasi spatiu pe Pamant, intr-un mod egal. Ca intr-o familie, grija noastra este pentru cel de alaturi, iar asociatia Echipa Omenirii a ales sa se preocupe de cei care astazi sunt copii in grija statului, iar maine sunt potentiali oameni ai strazii. Sistemul centralizat care nu identifica nevoile personale ci doar cele de grup, incadrand toti tinerii in acelasi buget de hrana si asistenta sociala, fie ca au 5 ani fie ca au 18, lipsa interactiunii dintre copii si mediul in care se vor incadra la varsta majoratului, lipsurile la care sunt supusi de-a lungul anilor si multe alte nevoi, atat emotionale cat si materiale si educative, ne-au determinat sa ne directionam atentia si eforturile in sustinerea acestei cauze, cu beneficii pe termen lung pentru societate.

 

4. Viata traita la un standard de calitate

 

Cumparaturionline.com crede ca viata este plina de culoare si oportunitati si ca cea mai mare bucurie a oamenilor este sa o savureze la adevarata ei valoare. Sunt munti de urcat si valuri de stapanit, apusuri si rasarituri de admirat, copilarii de apreciat si povesti memorabile de spus alaturi de prieteni. Cumparaturionline.com vede viata ca o inspiratie si ofera oamenilor oportunitatea sa se bucure mai mult, sa se odihneasca si sa se relaxeze in timpul liber, alaturi de cei dragi. Pe scurt, magazinul online ofera timp pentru mai multa bucurie.

Cumparaturionline.com este astazi in serviciu pentru ca fiecare om merita sa-si traiasca viata pe care a venit sa o traiasca. Cumparaturionline.com este alaturi de oameni si de necesitatile lor iar sloganul sau este: “Suntem aici pentru tine!” 

 

5. Apararea drepturilor omului

 

Angajatii cumparaturionline.com se implica voluntar in actiunile asociatiei Echipa Omenirii, participand la actiunile de strangere de fonduri si caritate pentru acoperirea nevoilor de baza ale copiilor, cat si pentru atragerea de voluntari din randul profesorilor, consilierilor si psihologilor, pentru necesitatile lor emotionale si de educatie. Perspectiva noastra este ca fiecare copil are dreptul la sansa unei vieti decente, toate fiintele se pot bucura de acceptarea si afectiunea semenilor lor fara discreditare, ca fiecare om isi are rolul sau in societate si are dreptul sa fie informat si educat. Fiecare om are mesajul sau, iar Cumparaturionline.com doreste sa afle cum ii poate ajuta pe copiii din orfelinate, astfel incat sa se faca auziti.

 

Misiunea

 

Cumparaturionline.com sprijina calitatea vietii si satisfactia oamenilor printr-un serviciu util, eficient si accesibil, activand pentru respectarea drepturilor omului si responsabilitatea sociala. Suntem aici pentru tine!

 

Societatea Servicii Punct SRL este înregistrată la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal ca operator de date cu caracter personal cu numărul 3685/2007.

 

S.C. SERVICII PUNCT S.R.L.
CUI: 15158743
Atribut fiscal: RO
Nr. Reg. Com.: J40/1057/2003
Sediu social: Str. Fortunei Nr. 86, sector 1, București
Cont bancar: RO89RNCB0065001330990001
Banca: BCR Bucureștii Noi

Adauga un comentariu

Trimite