Ciresarii au iesit la treaba pe 18 mai

Postat de Cristi 15.09.2014 1 Comentarii Responsabilitate sociala,

Ciresarii au iesit la treaba

 

 

Le mulțumim clienților și partenerilor noștri care au sprijinit această inițiativă prin implicare directă în activitate, prin donații sau susținerea activității La treaba, ciresari!asociației cu 2%. Îi așteptăm și la următoarea activitate, pe 25 mai, echipați corespunzător.

 

Centrul de Plasament Cireșarii este situat în Prelungirea Ferentari nr. 42, sector 5, București și adăpostește un număr de 35 de copii în regim de urgență. Centrul este amenajat în incinta unei foste școli, clădirea și curtea aferente fiind date în folosință Centrului prin Hotărârea Consiliului Local nr.92/22.04.1999.

 

Despre proiect:

 
Proiectul ”La treabă, cireșari!” este destinat copiilor din Centrul de Plasament Cireșarii 2 și are ca obiectiv amenajarea curții Centrului cu loc de joacă, perimetru de sport, spațiu verde și grădină de legume și fructe. Demersul are scopul de a-i învăța pe cei 35 de copii cultivarea și îngrijirea legumelor, încurajând astfel dezvoltarea armonioasă, educația pentru hrană naturală și un comportament ecologic față de resursele naturale și plantele autohtone.

  

De asemenea, proiectul promovează voluntariatul în comunitatea locală, prin atragerea unui număr estimat de 40 de voluntari, care să participe atât la execuția amenajării cât și la activitățile educative cu copiii.

 

Voluntarii noi sunt bineveniti!
Pentru înscrierea în program, puteți trimite un email la adresa niculea_gabi@yahoo.com cu următoarele date: nume, vârstă și date de contact (număr de telefon, adresă de email) până joi, 23 mai 2013, ora 24.00. Veți primi un email de confirmare vineri, 24 mai.

  

Despre asociație:
Echipa Omenirii este o asociație non-profit înființată în 2010, apolitică și neguvernamentală, a cărei misiune este să susțină unitatea familiei umane și integrarea în societate a tinerilor proveniți din mediile devaforizate.

1 Comentarii

Constantin Sursilov:
04.08.2015, 09:57:35 AM
Raspunde

Puteți vizualiza mai multe fotografii de la această acțiune pe site-ul asociației la adresa: http://www.echipaomenirii.ro/stiri/noutati. Am creat acolo o galerie cu mai multe fotografii făcute pe tot parcursul zilei de sâmbătă.

Adauga un comentariu

Trimite