Bun sosit pe blog!

Postat de Cristi 05.08.2015 0 Comentarii Despre casa de comenzi,

 

Acesta este primul nostru material si ca orice blog care se respecta, uram cititorilor nostri bine ati venit! Va dorim sa aveti o lectura placuta alaturi de noi!

  

Blogul este locul unde informatia isi gaseste utilitatea iar cititorii nostri, raspunsurile si poate si ceva noutati. Vom publica articole despre cum sa faceti cumparaturi in magazinul nostru online, despre noile produse introduse atat in magazin cat si pe piata produselor alimentare si nealimentare, materiale despre comertul electronic in general si orice altceva vom considera util de impartasit. Poate in timp ne vom imbogati reciproc cu retete sau sfaturi de nutritie sanatoasa, ce se mai poarta in farfurie si cum se asorteaza totul stilului de viata actual.

   

Va asteptam sa reveniti cu feed-back, pareri, sugestii, comentarii, sustinere si orice face ca o comunitate sa fie un loc placut si folositor de petrecut timpul.

  

Suntem deschisi la parerile Dvs. referitor la serviciul nostru de aprovizionare, asa ca nu ezitati sa ni le impartasiti intr-un mod deschis, ajutandu-ne astfel sa va servim din ce in ce mai bine.

  

Sunt Catalina si sunt bucuroasa sa va stau la dispozitie!

Adauga un comentariu

Trimite