Asociatia Echipa Omenirii are nevoie de sprijinul a 40 de voluntari pentru amenajarea curtii Ciresarilor

Postat de Cristi 15.09.2014 2 Comentarii Responsabilitate sociala,

    Asociatia Echipa Omenirii are nevoie de sprijinul a 40 de voluntari

 

Pentru buna desfășurare a demersului, asociația are nevoie de un număr de 40 de voluntari entuziaști și binevoitori, care să ajute la lucrările de săpătură, nivelare și amenajare a terenului de 1500mp.

   

Dacă ești iubitor de natură, soare și copii, te asteptăm și pe tine sâmbătă, 18 mai! Vino cu voie bună, energie și chef de treabă! Adu și uneltele și echipamentul de săpat!

  

Centrul de Plasament Cireșarii este situat în Prelungirea Ferentari nr. 42, sector 5, București și adapostește un număr de 35 de copii în regim de urgență. Centrul este amenajat în incinta unei foste școli, clădirea și curtea aferente fiind date în folosința Centrului prin Hotărârea Consiliului Local nr.92/22.04.1999.

  

Cum să te alături echipei:

 
Pentru înscrierea în program, puteți trimite un email la adresa niculea_gabi@yahoo.com cu următoarele date: nume, vârstă și date de contact (număr de telefon, adresă de email) până joi, 16 mai 2013, ora 24.00. Veți primi un email de confirmare vineri, 17 mai.

  

Despre proiect:

 
Proiectul ”La treabă, cireșari!” este destinat copiilor din Centrul de Plasament Cireșarii2 și are ca obiectiv amenajarea curții Centrului cu loc de joacă, perimetru de sport, spațiu verde și grădina de legume și fructe. Demersul are scopul de a-i învăța pe cei 35 de copii cultivarea și îngrijirea legumelor, încurajând astfel dezvoltarea armonioasă, educația pentru hrană naturală și un comportament ecologic față de resursele naturale și plantele autohtone.

De asemenea proiectul promovează voluntariatul în comunitatea locală, prin atragerea unui număr estimat de 40 de voluntari, care să participe atât la execuția amenajării cât și la activitățile educative cu copiii.

  

Proiect finanțat de Fundația pentru Parteneriat și MOL România. 

 

logo FP ro logo MOL

Monica Chiroiu – coordonator proiect monicachiroiu@gmail.com
Gabriela Niculea – coordonator voluntari niculea_gabi@yahoo.com

 

Despre asociație:

 

Asociația Echipa Omenirii

Echipa Omenirii este o asociație non-profit inființată în 2010, apolitică și neguvernamentală, a cărei misiune este să susțină unitatea familiei umane și integrarea în societate a tinerilor proveniți din mediile devaforizate.

  

Noi, cei din Asociația Echipa Omenirii alegem să oferim un sprijin activ societății și să ne canalizăm energia într-un mod pozitiv. Considerăm că blamarea sistemului existent nu este o soluție. Sistemul suntem noi, iar răspunsul se gasește în mâinile și inimile fiecăruia dintre noi. Cine altcineva ar putea face aceasta mai bine? Eu, tu și noi toți împreună.

 

Suntem cu toții UNA! Suntem responsabili unii pentru ceilalți.

 

Notă: Acest material prezintă exclusiv opinia Asociației Echipa Omenirii, Fundația pentru Parteneriat și MOL România nu pot fi făcuți răspunzători pentru felul în care se folosesc informațiile cuprinse în acest material.

2 Comentarii

Mihaela Dumitrescu:
04.08.2015, 09:59:04 AM
Raspunde

Salut! Wow … ciresari … ne vedem acolo sambata :)) . Am timp vreo 4 ore si sper sa ma primiti. Sambata este si noaptea muzeelor si am apucat sa-mi fac deja planuri …

Constantin Sursilov:
04.08.2015, 10:00:49 AM

Mulțumim dnă. Dumitrescu :). Vă așteptăm cu drag! Echipa CumparaturiOnline.com va participa și ea sâmbătă alături de cei din asociație. Le mulțumesc totodată și clienților care au anunțat că vor participa la această acțiune de voluntariat! Ne vedem sâmbătă!

admin:
04.08.2015, 10:02:07 AM
Raspunde

Sâmbătă a fost super … Au venit în jur de 30 de voluntari și am muncit toată ziua. Primul pas a fost făcut. Dar mai avem foarte multă treabă acolo … Mulțumim clienților noștri care au citit acestă pagină și au răspuns la această acțiune!!! Vom posta cât de curând fotografii și link-uri de la această acțiune. Urmează etapa a 2-a! :)

g.:
04.08.2015, 10:03:15 AM

ce culturi infiintati?… pot ajuta cu rasaduri

Adauga un comentariu

Trimite