300 de copii nevoiasi au primit cadouri in campania umanitara de Craciun

Postat de Cristi 28.07.2015 1 Comentarii Responsabilitate sociala,


 

 

Cumparaturionline.com le multumeste clientilor sai care s-au implicat in aceasta campanie umanitara!

 

In cadrul campaniei umanitare “Ai vrea sa fii Mos Craciun pentru un copil din centrul de plasament?”, Asociatia Echipa Omenirii a ajuns cu pachete la peste 300 de copii defavorizati din Bucuresti si Singureni.

 

Dupa o luna de pregatiri intense, campania umanitara a debutat cu o petrecere de Mos la centrul de plasament Ciresarii II, unde 50 de copii au cantat colinde, au primit cadouri generoase si s-au bucurat de atmosfera magica de sarbatori, alaturi de voluntarii asociatiei. Apoi Mosul s-a adunat de pe carari vazute si nevazute, a facut si mai multe pachete cu dulciuri, fructe, jucarii, haine, produse de igiena si cate si mai cate, pe care si astazi le mai duce, ajutat de voluntarii asociatiei, la copiii infestati cu HIV din Centrul Pilot „Andreea Damato“ de la Singureni, Centrul social Harap alb, Adăpostul de Zi şi Noapte „Copiii Străzii”, Scoala Speciala nr. 6, Asociatia Centrul Crestin Bucuresti.

Copii daruiesc cadourile

 

Dorim sa multumim tuturor donatorilor nostri, persoane dornice sa contribuie la bucuria copiilor bolnavi sau nevoiasi de sarbatori cat si sponsorilor si sustinatorilor nostri: Scania, Scoala Mea, Parmafood, Cipita, Ateliere Des Ames, ArtDesign, Derex COM, Dacia 69, Liviu Pasat, Artex Services International.

 

Deasemenea, multumim cu recunostinta voluntarilor nostri care au contribuit cu toata daruirea la aceasta activitate.

 

Aceasta campanie umanitara face parte din proiectul social „Aripi pentru viitor”

 

Despre asociație:
Echipa Omenirii este o asociație non-profit inființată în 2010, apolitică și neguvernamentală, a cărei misiune este să susțină unitatea familiei umane și integrarea în societate a tinerilor proveniți din mediile devaforizate.
Noi, cei din Asociația Echipa Omenirii alegem să oferim un sprijin activ societății și să ne canalizăm energia într-un mod pozitiv. Considerăm că blamarea sistemului existent nu este o soluție. Sistemul suntem noi, iar răspunsul se gasește în mâinile și inimile fiecăruia dintre noi. Cine altcineva ar putea face aceasta mai bine? Eu, tu și noi toți împreună.
Suntem cu toții UNA! Suntem responsabili unii pentru ceilalți.

1 Comentarii

Roxana:
04.08.2015, 09:54:33 AM
Raspunde

Foarte frumos! Celor carora le place sa ajute fara sa astepte nimic in schimb, le recomnd sa intre pe site-ul acesta http://www.asociatie-umanitara.ro/. Gasiti aici diferte asociatii care isi posteaza proiectele sau campaniile pe care le desfasoara si care s-ar bucura de ajutorul nostru.

Adauga un comentariu

Trimite